• Home
  • Vizita la Ferma Animalelor

Vizita la Ferma Animalelor

0 comments

Vizita la Ferma  AnimalelorNoi, albinutele Running Bees si Building Bees, am zburatacit astazi pana la Ferma Animalelor.
Foooarte dragut!
Vacuta Clara ne-a dat laptic si am vazut cum se mulge…aha, de acolo bem noi laptele. Si stiti ceva: nu doar noi mai bem inca la biberon….Si vitelusii au baut laptele la biberon 🙂
Am mangaiat iezisorii, am hranit capritele, am vazut strutii si am aflat ca sunt pasari, dar nu zboara (de fapt… stiam).
Am pus mana pe arici si nu ne-a intelepat asa tare, am aflat cum paunul isi desface coada in forma de evantai pentru a le impresiona pe paunite…
Si multe, multe alte povesti frumoase despre animale.

Vizita la Ferma Animalelor

Odata cu vizita la ferma animalelor le puteti povesti celor mici despre sanatate. Cele mai bune dulciuri sunt cele facute in casa si cel mai bine este sa schimbati zaharul cu mierea sau alt aliment natural care contine zahar. Nu inseamna ca daca nu-i dati copilului zahar il tineti la dieta, este mult mai sanatos si mult mai bine sa apelati la lucruri naturale daca doriti sa creasca sanatos. Zaharul duce la probleme dentare, obezitate sau chiar diabet, consumat in cantitati mari si dese, aceste afectiuni pot aparea foarte repede. Sa nu uitam ca pe langa probleme care le creaza ajunge sa fie un energizant natural pentru cei mici, acestia devenind hiperactivi si greu de stapanit.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}