• Home
  • SUMMER CLUB la gradinita Busy Bees 2014

SUMMER CLUB la gradinita Busy Bees 2014

0 comments

Summerclub Busybees Academy - EdenlandDeclaram oficial sezonul de SUMMER CLUB la gradinita Busy Bees Academy, incepand de luni, 30 iunie. Cum putem incepe altfel decat cu……… DISTRACTIE MAXIMA SI AVENTURA!!! Unde? La Parcul de distractii EDENLAND din Saftica. Locul este special amenajat pentru desfasurarea de activitati recreative in aer liber.

Copiii iubesc distractia si invata prin joc. Summerclub Busy Bees Academy este programul estival distractiv si educativ care ii dezvolta pe copii prin joc. Mai multe detalii despre programul Summer Club, puteti vedea aici

SUMMER CLUB la gradinita Busy Bees 2014
Ce vede copilul in casa, face; ce aude, face; in legatura cu ce ocupatie are parintele devine curios si la un moment dat o copiaza. Copiii imita, uneori atat de bine incat adultii nici nu isi dau seama datorita obiectivitatii. Se intampla ca o mama si o fiica sa semene ca doua picaturi de apa, acesta fiind un lucru minunat pentru o mama constienta de calitatile pe care copilul ei le are. In acelasi timp in care se observa diferentele, se observa si o dezvoltare emotionala intr-o directie anume sau in alta, in functie de ceea ce predomina in jurul copilului.
Programul Summer Club il dezvolta pe copil astfel incat sa ii imbogateasca bagajul de cunostinte.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}