Summer Club

0 comments

Program de adaptare cresa-gradinita

Pentru copiii cu varsta incepand de la 2 ani oferim solutii de integrare in colectivitate, adaptare la mediul cresei/gradinitei si formarea de noi deprinderi.
Pret: 350 RON/saptamana cu program normal de cresa/gradinita (8:00-18:30) cu toate mesele incluse.
 

Dragi parinti!

Sunteti la serviciu si nu aveti cu cine lasa copilul? Aveti cu cine sa il lasati pe micutul Dumneavoastra, dar doriti o vacanta SPECIALA pentru el? O vacanta deosebita in care sa invete si sa se dezvolte?

PLAY AND LEARN” este deviza verii la GRADINITA BUSY BEES ACADEMY.

Copilul are nevoie sa fie stimulat pentru dezvoltarea lui, are nevoie de atentie si indrumare permanenta. Prin JOC, copilul isi dobandeste autonomia; prin JOC copilul isi contureaza personalitatea; prin JOC copilul devine adult.

 

“Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci CRESTEREA”

Stupul BUSY BEES ACADEMY vine in intampinarea Dumneavoastra cu solutii practice pentru toti copii ,fie ca fac parte din stupul Busy Bees sau vin din afara lui.
Noi-ECHIPA BUSY BEES- va oferim acest lucru, avand personal specializat in psihologia copilului.

 

“Summer CLUB BBA- ATELIERE BUSY BEES”

“Summer CLUB BBA- ATELIERE BUSY BEES” este un proiect conceput de o echipa interdisciplinara de lucru formata din specialisti in psihologie, psihopedagogie, arta dramatica si educatie nonformala. Conceptul Summer Club BBA raspunde nevoilor de joc si de invatare ale copiilor, de odihna activa si de timp de calitate petrecut intr-un mediu adecvat, alaturi de indrumatori cu experienta educationala (cadre didactice specializate, animator socio-educativ, trainer de educatie non-formala si informala, psiholog, psihopedagog). Va asteptam cu drag in STUPUL BUSY BEES.

 
Summer Club 2015

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}