• Home
  • Spectacolul de teatru – “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana”

Spectacolul de teatru – “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana”

0 comments

Spectacolul de teatru”Cei 3 muschetari in aventura Pariziana”Va invitam sa va delectati cu fotografiilor micutilor de la Institulul Francez. Spectacolul de teatru “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana” i-a familiarizat pe copii cu atmosfera pariziana, cunoscand atractiile pariziene, invatand sa aprecieze bunatatea sufleteasca a lui Quasimodo si invitati la lectura de Alexandre Dumas.

Dupa spectacol, grupa Building a participat la atelier de invatare a limbii franceza, iar grupele Growing & Flying (avansati fiind dupa atelierul similar la care au participat anul trecut 🙂 ) au ascultat povesti in limba franceza.

Spectacolul de teatru – “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana”

Spectacolul de teatru – “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana” – la Institulul Francez. Copiii invata prin imitatie si prin repetitie. Spectacolul de teatru “Cei 3 muschetari in aventura Pariziana” i-a familiarizat, dupa cum am mentionat mai sus, cu atmosfera pariziana. Aceste repetitii le vor crea copiilor niste automatisme pozitive care ii vor ajuta sa retina mai usor si sa asocieze mult mai repede diferite lucruri pe care le vad si care ii inconjoara zi de zi.
Comportamentul copilului poate fi corectat atunci cand acesta urmeaza un program bine stabilit de catre parinti. Orice copil are nevoie de un program pentru a putea sa devina un tanar responsabil. Copilul este agitat atunci cand are prea multa energie, cum toti copiii sunt plini de energie, trebuie gasita o cale de mijloc. Pentru a putea deveni linistit este foarte indicat sa le facem un program sportiv, indiferent cat de micut este, sportul il dezvolta armonios si ii ofera sanatate.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}