• Home
  • Sarbatori ca in povesti

Sarbatori ca in povesti

0 comments

Craciunul a fost unul de poveste la cresa & gradinita Busy Bees Academy. Sarbatori ca in povesti la Busy Bees Academy. Toate grupele l-au intampinat pe Mosul, parintii au luat parte la eveniment si toata lumea s-a simtit minunat.

Copiii au fost incantati de venirea Mosului si totul s-a petrecut ca in povesti. Spunem acest lucru deoarece a fost o atmosfera calda, plina de emotii.

Lumea povestilor este fascinanta, acolo binele invinge intotdeuna, acolo avem eroi, zane, totul este fantastic si placut. Povestile si basmele influenteaza copilul intr-un mod foarte placut, ii da o oarecare incredere ca totul este bine, ajunge sa aiba o gandire pozitiva si bineinteles il ajuta sa viseze. Nu este nimic rau in povesti, nu strica nimanui. Chiar si adultii de multe ori viseaza cu ochii deschisi si isi doresc sa se intorca in copilarie, acolo unde totul este posibil. Copilaria, cu toate formele si aspectele ei, trebuie sa fie una care te lasa cu un gust extraordinar, trebuie sa ne amintim cu placere si ce poate fi mai minunat in copilarie decat basmele si povestile.

La Busy Bees Academy sarbatori ca in povesti avem in fiecare an, copiii trebuie sa fie pozitivi, au nevoie de o stabilitate si de ritualuri constante.
Sarbatori ca in povesti

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}