• Home
  • ” Sa crestem frumos, sa crestem sanatos “

” Sa crestem frumos, sa crestem sanatos “

0 comments

Teatru:  “Sa crestem frumos, sa crestem sanatos”Zana Curcubeu i-a invitat pe micutii nostri la spectacolul de teatru “Sa crestem frumos,sa crestem sanatos”, spectacol in care mult indragitii eroi Oli și Pongo trec prin noi aventuri, dar invata si o lectie importanta. “Sa crestem frumos, sa crestem sanatos”!

Pe Pongo il doare burta, oare de ce?
A mancat binenteles prea multe dulciuri! Zana Curcubeu ii vine in ajutor si impreuna cu Oli il invata pe Pongo cat de important este sa mananci fructe si legume, dar și consecintele unei alimentatii nesanatoase!

Iar daca mai esti si politicos si perseverent si aplici bunele maniere in orice situatie, vei fi intotdeauna apreciat si nu vei duce lipsa de prieteni!
Alina(Zana Curcubeu) si Victor (Pongo) alaturi de minunatul lor prieten Oli sunt protagonistii acestui spectacol.

” Sa crestem frumos, sa crestem sanatos ” – este deviza noastra pentru un stil de viata sanatos din punct de vedere fizic si emotional. De cele mai multe ori puteti observa cum intotdeauna binele invinge raul in basme, este foarte placut totusi sa inteleaga copilul si realitatea, nu numai basmele. Ajunge la momentul in care vrea sa vada ce face eroul din poveste sau cum se descurca in fata spanului, spre exemplu. Nevoia de cunoastere vine alaturi de dorinta de citit. Oricat de greu va silabisi la inceput, incetul cu incetul copilul va ajunge sa citeasca carticele si dupa chiar romane. Tine si de parinti modul cum ii prezinta lucruri si de creativitatea acestora, dupa ei se dezvolta si copilul. Invata ce vede sau ce-l invata parintii, iar imediat apar educatorii si profesorii.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}