• Home
  • Programul “De mana spre maine”

Programul “De mana spre maine”

0 comments

Programul “De mana spre maine” Programul “De mana spre maine” , optional desfasurat in gradinita Busy Bees Academy, propune copiilor de 3 pana la 6-7 ani o incursiune in lumea emotiilor. Destinatia itinerariului propus este cunoasterea de sine, a lumii si exprimarea individualitatii in maniera proprie si fara a-i leza pe cei din jur.

Introspectia, ca si interesul pentru cunoasterea semenilor, poate porni dintr-un joc in care marionetele prind viata si povestesc despre capabilitatile proprii.
Copiii sunt invitati astfel sa-si descopere calitatile si sa se afirme vorbind despre ele.

Programul “De mana spre maine”

Parintii, in incercarea lor de a oferi un trai de viata cat mai bun odraslelor prin intermediul celor mai noi si mai frumoase jucarii si hainute, dar si prin intermediul unui orar plin de activitati educationale realizate cu ajutorul televizorului sau al internetului, au incercat sa compenseze lipsurile copilariei lor. Totusi ei nu au inteles ca toate acestea il impiedica pe copil sa-si traiasca adevarata copilarie, in care el inventeaza jocuri, sufera mici deceptii atunci cand i se refuza o jucarie sau o haina. Daca micutii ajung sa fie mult prea rasfatati si sa stea prea mult la televizor si calculator incep sa devina egoisti, iresponsabili si lipsiti de creativitatea caracteristica varstei lor. Daca orarul le este incarcat de prea multe activitati precum, informatica, matematica, muzica, invatarea limbilor straine, acestia ajung sa fie privati de timpul de joaca.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}