Programe incluse

Little Gym

Copiii sunt antrenati de la cele mai mici varste in programul de gimnastica “Little Gym“ pentru dezvoltarea mobilitatii, motricitatii si a echilibrului, sub atenta indrumare a unui profesor specializat.

Pe ritm de muzica, copii alearga, se rostogolesc, sar, se catara.

Programul Little Gym se desfasoara intr-o sala special amenajata, dotata cu echipament adecvat de la firma Wesco.

Programul este inclus in tariful standard.

Dans modern

Miscare prin dans pentru dezvoltarea mobilitatii, motricitatii si a echilibrului, sub atenta indrumare a unui profesor specializat.
Programul este inclus in tariful standard.

Musical Bees

Programul ”Musical bees – Learn with Music” ofera un program de invatare a limbii engleze prin cantec si miscare pentru toate grupele de varsta. Activitatea se desfasoara pe o durata de 45 de minute sub indrumarea unui profesor cu atestat in programul “Music class” (www.themusicclass.com) originar din SUA, specialist cu o inalta calificare in domeniul muzicii si miscarii.

Pe durata acestor clase copiii experimenteaza:

 • Explorarea instrumentelor muzicale
 • Cantatul vocal si cantecul
 • Cantatul in limba engleza
 • Activitati de miscare
 • Sfaturi muzicale

Programul Musical Bees este un program vesel, antrenant si extrem de atractiv pentru copiii de orice varsta.

Programul este inclus in tariful standard.

Art Education

Pornind de la principiul conform caruia “copiii nu sunt recipiente pasive pentru cunostinte” va supunem atentiei atelierul “ART EDUCATION”.

Acest program abordeaza invatarea si dezvoltarea copiilor prin joc, prin implicare activa, angajare, explorare si exploatarea simturilor. Adaptat la abilitatile si capacitatile fiecarei grupe de varsta, maximizeaza dezvoltarea programelor, experientelor si contextelor educationale. Abordarea holista a atelierului are ca baza ideea de crestere si dezvoltare in termeni de interdependenta intre evolutia fizica, sociala, cognitiva, de limbaj si emotionala.
Programul Art Education are 3 sectiuni/ateliere : English Bees, Art&Craft si Dramatic Play/Movement & Imagination Games

 

Obiective Program Art education:

 

Art Education reprezinta un proces progresiv de optimizare a competentelor de baza precum:

 • a intelege si a se face inteles in limba engleza, a pogresa in stapanirea acesteia
 • a actiona si a se exprima cu propiul corp, activitatea fizica si experientele corporale contribuind la dezvoltarea motorie, senzoriala si afectiva a copilului
 • a descoperi lumea, in sensul de descoperire a obiectelor, materiei, ”viului”, a cantitatilor si orientarii in spatiu si timp
 • a simti, imagina, crea, copilul imbogatindu-si cunostintele si capacitatile de expresie

 

Workshop-uri

Workshop-urile Busy Bees ofera posibilitatea dezvoltarii relatiei psihologice parinte copil.
Detalii

Programe optionale

De mana spre maine

Programul optional “De mana spre maine”(contracost)

30 min/sedinta; 8 sedinte/luna; 90 lei/luna

Grupele se formeaza de fiecare data din cate 2 copii diferiti, prin rotatie

Va adresam rugamintea de a va opri cateva minute asupra acestei expuneri si a incerca sa priviti in perspectiva. Cat timp vor continua personajele adulte urmatoare sa priveasca neputincioase consolandu-se cu idea ca “asa este copilul, nu am ce sa-i fac!”

… Crina se tranteste pe podeaua magazinului si tipa batand din picioare… Parintii, rusinati, se straduiesc din rasputeri s-o linisteasca, fara rezultat insa. Ii ofera jucariile de pe raft cerute insistent, pentru ca aceasta sa incheie “spectacolul”, in cele din urma. Intre furie si deznadejde cei doi adulti strecoara speranta ca urmatoarea data copilul nu va repeta comportamentul… Oare ???

… In parc Radu alearga de la un copil la altul sa “adune“ jucariile cu care acestia se joaca, iscand in urma plansete si tipete de nemultumire. Parintii lui Radu inapoiaza, cu dificultate, obiectele stranse de acesta si il “remorcheaza” spre magazin, promitindu-i “cate-n luna si in stele”..Radu plange, tipa, nici nu-i aude.. ”O sa treaca!” isi spun mama si tatal din priviri… O sa treaca ???

Sunt doar 2 exemple din larga gama a comportamentelor inadecvate manifestate de copii.. desi IQ-ul lor nu se incadreaza sub medie.

Busy Bees Academy va propune sa includeti copilul dvs. in programul “De mâna spre mâine”, program ce urmareste folosirea creativa a exprimarii lingvistice, plastice si corporale, cu scopul de a optimiza componentele inteligentei emotionale (autocontrol, empatie, motivatie, afectivitate, abilitati sociale).

Programul se desfasoara ca o activitate ludica prin care copiii sa invete/ deprinda recunoasterea si etichetarea emotiilor traite de ei personal si de ceilalti, autocontrolul impulsului de actiune si de satisfacere imediata a unei nevoi, toleranta la frustrare, mijloace de rezolvare a conflictelor interne si externe.

Jolly Phonics

In ultimii ani, in calitate de parinti si/sau educatori, am auzit repetat si din diferite surse ca cei mici ar trebui sa invete descoperind si solutionand probleme. Potrivit acestui curent educational, rolul educatorului/profesorului nu mai este acela de a preda, ci de a organiza activitati si de a facilita organizarea unui cadru adecvat de invatare.

 

Fara niciun dubiu, abordarea functioneaza in foarte multe situatii, insa atunci cand vine vorba sa invete cum sa citeasca si sa scrie cuvinte in limba engleza, introducerea sistematica a codului limbii s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda, din 1996 si pana in astazi, in Uk ca si in restul tarilor vorbitoare de limba engleza.

 

Copiii dumneavoastra, de 4-6 ani, citesc si scriu ca in poza alaturata?

Jolly Phonics - Busy Bees Academy

Metoda Jolly Phonics este una extrem de populara in randul celor mici, care iubesc ‘actiunile’ fiecarui sunet, evidentiate de povesti care abunda in elemente de vocabular prin care cei mici isi fixeaza sunetul nou introdus. Pentru sunetul /m/, bunaoara, copiilor li se cere sa vorbeasca despre mancarea lor preferata si sa-si frece burtica, spunand /m/. Aceasta abordare multi-senzoriala este extrem de eficienta.

 

Metoda de predare este sustinuta de materiale extrem de atractive pentru cei mici, Pupil Books, workbooks si Activity Books, cantecele, postere, DVD, soft interactiv, carticele de povesti si variate “decodable readers”. Acelasi sunet este urmarit in diverse materiale, insufletite de Inky the Mouse si prietenii ei. Exista chiar si un “creion vorbitor” pentru activitati suplimentare.

 

Parintii sunt fara exceptie incantati de rezultatele metodei.

 

Dragi copii, va asteptam la lectiile JOLLY PHONICS organizate in cadrul gradinitei Busy Bees Academy.

Aikido

Aikido are cea mai mare valoare educativa, cea mai mare capacitate de a disciplina copiii, iar practicantii sai sunt intotdeauna oameni deosebit de rafinati si elevati”.

Practicarea aikido-ului de catre copii are multe efecte benefice. Pe langa aspectele practice de aparare, copilul invata si modalitati elegante de convietuire in societate si de evitare a situatiilor conflictuale. Daca este practicat cu seriozitate, acest sport ajuta la ascutirea reflexelor si la o reglare a atentiei distributive, iar acestea se reflecta si in activitatile de zi cu zi ale copilului, cel mai important fiind progresul scolar.

Privind si din perspectiva medicala, practicarea aikido-ului conduce la dezvoltarea armonioasa, fizica si psihica a corpului, iar fiecare succes sportiv, mai mic sau mai mare, contribuie la revitalizarea intregului organism.

Inot

Cursuri de inot (martie-noiembrie)
60 min/sedinta; 4 sedinte/luna; 240 lei/luna

Patinaj

Patinaj (decembrie-martie)
Role (aprilie-noiembrie)

Copiii vor fi initiati in tainele clapelor si vor avea oportunitatea de a-si cultiva sensibilitatea artistica de la o varsta frageda.

Vizite si excursii tematice

Vizite si excursii tematice (contracost)

 • Vizite la muzee
 • Gradina zoologica
 • Ferma animalelor
 • Gradina botanica
 • Vizionare spectacole de teatru pentru copii si circ
 • Opera comica

Pretul variaza in functie de destinatie si biletul de intrare.

Teatru

Spectacole de teatru la sediul nostru
Preturile variaza in functie de spectacol

Ikedoo este un institut de cercetare dinamic care genereaza programe educationale avangardiste pentru copii.

De ce?

Deoarece credem cu putere în faptul ca toti copiii au nevoie:

 • – sa fie încurajati;
 • – sa fie sprijiniti sa învete;
 • – sa comunice si sa fie ascultati;
 • – sa descopere si sa înteleaga lumea din jurul lor;
 • – sa gandeasca liber;
 • – sa apartina unui grup;
 • – sa treaca peste obstacole;
 • – sa fie autonomi;
 • – sa învete sa împarta;
 • – si sa devina constienti de ei însisi.

Cu ajutorul noilor metode si programe, IKEDOO pune bazele gândirii analitice si dezvolta gândirea matematica.

IKEDOO

Copiii IKEDOO descopera singuri raspunsuri si gasesc solutiile la probleme fara a le fi date direct de catre trainerii ce sustin programele. Pentru ca noi credem ca este mai important pentru copii sa-si exerseze practic diverse abilitati decât sa memoreze o solutie.

Teatru prin joc

Cursul se adreseaza albinutelor cu varsta intre 10 luni- 3 ani ; sustinut de actrita teatrului “Ion Creangă” Nicoleta Rusu.

Jocul este activitatea fundamentala a copilariei si sta la baza conceperii intregului program. Jocul inseamna invatare, modul cel mai natural de a invata al copilului.

Printre mijloacele folosite in activitatea de educatie prin teatru si joc este jucaria, papusa (de mana sau marioneta) si multe alte obiecte, ele fiind necesare pentru a face acţiunile copiilor reale. Toate acestea sunt legate de o particularitate psihologica interesanta si anume aceea ca trairilecelor antrenati in joc sunt intotdeauna adevarate, sincere, actiunile lor sunt reale.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina programului aici.