“Preschool Running Bees” Grupa de varsta 2 ani 6 luni – 3 ani

Preschool Running Bees Grupa de varsta 2 ani 6 luni - 3 ani
O zi la Busy Bees Academy
Copilul dumneavoastra are atat de multe lucruri de facut: el vrea sa vada şi sa faca, iar noi ii vom fi alaturi la fiecare pas, incurajandu-l si sprijinindu-l.
 
Descopera cum cele sase domenii de activitate ofera copilului tau oportunitati infinite de invatare si crestere.

  • Comunicarea cu alte persoane

Iti ghidam copulul in dezvoltarea insusirilor de comunicare.
Folosim un mediu bazat pe comunicare pentru a incuraja dezvoltarea timpurie a copilului in literatura, ne folosim de activitati ca citirea cu voce tare a literaturii pentru copii, pentru a promova dragostea pentru citit, experiente bazate pe un jurnal, experiente ce ii dau copilului oportunitatea de a scrie litere si cuvinte si multe alte oportunitati de a identifica si utiliza litere si cuvinte pentru a-si extinde vocabularul si a-si practica dezvoltarea abilitatilor de comunicare.
 

  • Intarim capacitatea cognitiva

Iti ajutam copilul sa obtina abilitati superioare in gandire.
Incurajam explorarea proprietatilor fizice ale materialelor; folosirea activitatilor calendaristice pentru a invata copiii secventierea evenimentelor si rutinei; si ii sustinem in invatarea abilitatilor cognitica ca numaratul, testatul, si desenatul concluziilor.
 

  • Intemeierea de noi prietenii

Noi iti ajutam copilul in a intemeia relatii puternice de prietenie.
Incurajam modele sociale asa ca folosirea formularilor de tip “te rog” si “multumesc”, avand conversatii zilnice in clase si sustinand conversatii ce duc la creerea de comunitate, exploram similaritatile si diferentele intre copii, si ii incurajam sa coopereze cu alti copii.

 

  • Dezvoltarea unui corp sanatos

Noi iti ajutam copilul sa isi dezvolte abilitatiile motorii.
Folosim carduri, sabloane, si activitati ce implica scrisul pentru a imbunataii activitatile motorii fine; intarim coordonarea si abilitatile motorii brute prin alergare, sarituri si activitati ce implica aruncatul, prin oferirea unor mancaruri sanatoase pentru mese si gustari, si ii incurajam sa invete despre caile in care organismele noastre raspund la exercitii si nutritii administrate.
 

  • Dezvoltam creativitatea

Noi inspiram copiii in a explora ideile si talentele.
Noi incurajam copiii sase exprime prin arta creativa si le oferim oportunitati zilnice de a picta, de a se misca, de a canta, de a spune povesti cu ajutorul papusilor si de a creea si juca in mici piese de teatru.
 

  • Intemeierea unor abilitati folositoare in viata

Noi sprijinim rezolvarea diverselor probleme in timp real.
Noi sustinem aplicarea cunostintelor in cai noi. Incurajam curiozitatea si alegerea, ii aprovizionam pe copii cu oportunitati de rezolvare pentru diverse probleme, demonstram flexibilitatea (in gandire) si folosirea rutinelor zilnice de a promova memoria.