“Little Bees” Grupa de varsta 18 luni – 2 ani

Little Bees Grupa de varsta 18 luni-2 ani
O zi la Busy Bees Academy:Copiii mici sunt in mod natural curiosi si dornici sa exploreze lumea ce ii inconjoara. Organizarea salilor noastre de clasa si a materialelor are drept scop incurajarea spiritului “explorator” al micutilor in conditii de siguranta deplina.

Astfel, copilul dumneavoastra va beneficia de un spatiu generos pentru a descoperi lucruri noi, pentru a pune bazele abilitatilor motorii, precum si pentru a-si imbunatati coordonarea. Activitatile se axeaza pe exercitii de dezvoltare a echilbrului, coordonarii membrelor si a privirii, capacitatii de a executa diverse miscari in ritmul muzicii si altor elemente de coordonare spatiala.

Jocul mintii
Copiii au nevoie de un mediu care sa le trezeasca interesul cunoasterii, in conditii sigure. Programul nostru ofera micutilor dumneavoastra o varietate de activitati stimulative si distractive, cum ar fi: potrivirea si sortarea, descoperirea culorilor, a numerelor si identificarea/clasificarea obiectelor.

“Primele cuvinte”
Secretul succesului invatarii timpurii a cititului consta in expunerea constanta a micutilor, inca din prímele luni de viata, la lectura si jocuri de cuvinte. Copiii se vor concentra pe invatarea cuvintelor, combinarea lor in propozitii simple, identificand si numind lucruri familiare.

Activitati creative
Descoperind materialele artistice, experimentarea muzicii si a dansului, orizontul copilului se va imbogati spectaculos.
Educatorii nostri se folosesc de activitatile artistice pentru a realiza obiective fundamentale de dezvoltare cognitiva.

Activitati de grup
Pe masura ce copiii invata mai multe despre ei insisi si despre abilitatile lor,devin constienti de cadrul social care-i inconjoara. Participand la activitati de grup, ei vor constientiza comportamentul celorlalti copii din jurul lor, dobandind in acelasi timp simtul identitatii de sine. Programele zilnice in grup cuprind o serie de activitati cum ar fi: cantece, jocuri, povesti si multe altele.