• Home
  • La Busy Bees Academy toti copiii sunt fericiti

La Busy Bees Academy toti copiii sunt fericiti

0 comments

Happy - Busy Bees Academy  La Busy Bees Academy toti copiii sunt fericiti. Se distreaza, se simt in largul lor in timp ce invata prin joc lucruri care le vor pune baza unei personalitati dezvoltate, puternice si capabile. Prin joc se dezvolta din toate punctele de vedere, invata lucruri noi si asimileaza cunostiinte si informatii din toate domeniile.

Orice copil are nevoie de disciplina dar in primul rand are nevoie de comunicare. Daca discutati cu un copil o sa vedeti ca ajunge sa inteleaga tot ceea ce i se spune daca i se comunica lucrurile in modul potrivit. Copilul trebuie sa aiba un program de masa, de joaca, de sport si nu in ultimul rand are nevoie de prieteni de varsta lui. Daca parintii folosesc comunicarea si ii explica atunci cand greseste sau are o problema, acesta va avea incredere in ei, va putea sa vorbesca liber fata de acestia.
Comportamentul copilului agitat se rezolva o data ce acesta are un program zilnic, atunci cand energia lui este consumata in mod constructiv dar si sanatos. Sportul, indiferent pe care il alegeti dumneavoastra, trebuie sa-l faca sa-si consume energia intr-un mod placut si sanatos.
Autoeducatia este foarte simpla, vine ca o manusa atat timp cat bazele sunt bine stabilite. Parintii pot educa copiii astfel incat acestia sa devina dornici de cunoastere de a invata lucruri noi si nu in ultimul rand pentru a dori sa evoluaeze. Copilul trebuie invat, la inceput, tot felul de cunostinte, de la invatatul culorilor, alfabetul si numaratoare, pana la educatia propriu zisa, cu ajutorul jocurilor.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}