“Growing Bees” Grupa de varsta 4 – 5 ani


O zi la Busy Bees Academy: Programul de educatie timpurie si prescolara asigura un mediu stimulativ, unde copiii sunt incurajati sa exploreze si sunt provocati sa invete. Copilul d-voastra isi va face prieteni si va dezvolta increderea in sine, pe masura ce va acumula si consolida abilitatile cognitive.Priviti cum copilul d-voastra demonstreaza noi cunostinte si infloreste cu ajutorul mediului stimulativ din clasa, distrandu-se in acelasi timp!

Limbaj si comunicare
Copilul d-voastra va face cunostinta cu o literatura de calitate, pentru a dezvolta dragoste pentru citit. Activitatile noastre zilnice dezvolta abilitatile de scris-citit.

Abilitatile matematice
Copiii sunt initiati in lumea bogata a numerelor, incluzand sortarea, gruparea si numararea, alaturi de alte operatiuni matematice mai complexe.

Dezvoltare sociala si emotionala
Activitatile de grup ofera copilului d-voastra posibilitatea de a vorbi, asculta, impartasi, coopera, interactiona cu prietenii, de a da si primi feed-back. Incurajarile pozitive ii ajuta pe copii sa inteleaga cat este de important sa fie parte din grup.

Arta creativa
Jocul prin teatru, muzica si activitatile artistice, ofera ocazia fiecarui copil de a-si dezvalui creativitatea debordanta. Noi ii incurajam pe toti sa isi exprime ideile, pentru a construi increderea si imaginatia.

Dezvoltare fizica
Profesorul specializat si educatori experimentati vor lucra cu copiii in cadrul programului “little gym” pentru a-si dezvolta abilitatile motorii grosiere: alergat, sarit, aruncat si lovit cu piciorul, dar si pentru a dezvolta motricitatea fina, prin scris, desenat, taiat si alte activitati.