“Flying Bees” Grupa de varsta 5 – 6 ani

Gradinita Busy Bees
O zi la Busy Bees Academy:
Experientele copilului sunt esentiale pentru dezvoltarea pregatirea pentru scoala.
Atentia si interactiunea permanenta intre personalul nostru si copilul dumneavoastra vor stimula abilitatile lor cognitive si sociale de baza. Cantatul, cititul, conversatia sunt doar cateva dintre componentele care sustin dezvoltarea in aceasta perioada.
Limbaj si comunicare!
Busy Bees Academy ajuta copilul sa-si dezvolte deprinderile de comunicare.

Noi antrenam copilul in gradinita sa participe la discutii interactive pe teme variate, ii dezvoltam deprinderile de scris si citit; incurajam exprimarea gindurilor, trairilor si ideilor prin discutii individuale si de grup.

 

Abilitatile matematice

Copiii sunt introdusi in lumea numerelor prin activitati bazate pe joc, arta si povesti. Copiii sunt invatati sa conecteze matematica cu lumea inconjuratoare. Utilizind obiecte concrete, ei invata sortarea si clasificarea, crearea de sabloane, numararea si compararea grupurilor, descrierea formelor geometrice si a spatiului.

 

Stiinta

Se urmareste stimularea simtului copilului de a descoperi, este incurajat spre intrebari, experimente, observatii, inregistrari sau descrieri de date si formularea concluziilor.

 

Arta

Arta provoaca copiii sa aleaga perspetiva crearii unei voci interioare increzatoare. In cadrul claselor (cursurilor) de arta vizuala copiii deseneaza, picteaza si sculpteaza. In clasele de muzica copiii sunt expusi instrumentelor musicale si sunetelor, invata sa ”citeasca” muzica si sa faca mici concerte de grup chiar creind propriile lor instrumente.

 

Educatia fizica

Educatia fizica include sport, jocuri de miscare cu accent pe jocuri de cooperare si aptitudini fizice. Copiii devin constienti de puterea, flexibilitatea si rezistenata pe care o poseda si in continuare dezvolta aceste atribute. Toti copiii invata valoarea sportului de echipa si solutionarea confictelor. Actvitatile zilnice in aer liber se desfasoara in curtea gradinitei, care este amenajata special, precum si in interior in sala de activitati libere.