“Field trip” – Constructie si imaginatie la sediul IKEDOO

By cresa | Evenimente

Mar 27

IKEDOO & Busy Bees AcademyPe 11 martie 2014, albinutele de la Gradinita Busy Bees Academy au participat la modulul “Field trip” “Constructie si Imaginatie” la sediul IKEDOO. Intr-un cadru conceput ca o poveste, menit sa-i incante si sa-i intrige pe copii, este amenajat un traseu-labirint, pe care copiii l-au parcurs indeplinind diverse probe.
“Field trip” – Constructie si imaginatie la sediul IKEDOO
Copiii au nevoie de experiente reale, de fapte care sa educe mai mult decat cuvintele. Prin astfel de simulari copiii sunt stimulati si asimileaza informatii complexe prin practica. Cu cat experientele se apropie mai mult de viata reala, cu atat copiii le retin mai usor iar volumul de informatie care este retinut este mai mare.
 
La finalul traseului, copiii au construit un castel cu ajutorul materialelor special concepute:
 

  • puzzle-uri, tangram-uri;
  • probe si obstacole ce trebuie depasite;
  • cetati de decorat;
  • multe zambete si chicoteli!

 
Pentru dezvoltarea gandirii celor mici exista si diferite jocuri si carti care ii pot ajuta sa-si puna mintea la contributie, ii ajuta sa-si dezvolte imaginatia. Parintii si educatorii trebuie sa gasesca toate metodele pentru ca copilul sa-si poate dezvolta creativitatea si gandirea.
Copilul are nevoie de acel ceva care ii poate starni interesul, sa-i capteze atentia, sa-l faca sa isi puna intrebari si sa aiba curiozitate in legatura cu ce ii prezinta parintele. Prin povestile pe care le cititi celor mici trebuie sa stiti ca le dezvoltati creativitatea si modul de a gandi este spre bine.
Busy Bees Academy & Ikedoo

IKEDOO & Busy Bees Academy

Leave a Comment:

Leave a Comment: