• Home
  • Excursie SUMMER CLUB – Herastrau

Excursie SUMMER CLUB – Herastrau

0 comments

summer-club-busybees-herastrau-thIn cadrul programului Summer Club, micutele albinute de la Busy Bees Academy au avut o zi plina de distractie in parcul Herastrau: vizita la Aquarium, plimbare cu vaporasul si multa, multa “joaca” la Insula Copiilor. Pauzele de masa, plimbarea pe Aleea Trandafirilor si privitul lebedelor au fost binevenite. Copiii au avut o zi relaxanta si plina de foarte, foarte multa ”joaca”.
 

 

Excursie SUMMER CLUB – Herastrau

Jucandu-se, copilul isi foloseste mintea si corpul pentru a invata lucruri esentiale despre lumea din jurul lui. De la simplele jucarii zornaitoare pana la scenarii ample, jocul evolueaza odata cu copilul si este fundamental pentru dezvoltarea lui armonioasa, fizica si emotionala. La fel si jucariile.

Nu uita – indiferent de etapa de varstajucariilebebelusuluitrebuiesa fie sigure: farasubstantetoxice, obiectemici, magnetisaubaterii (ce pot fi inghitite), marginiascutite, sforice pot forma un lant etc.
ORICE JUCARIE ELECTRICA NECESITA SUPRAVEGHERE DIN PARTEA UNUI ADULT!

Cum ii explicam importanta unei vieti sanatoase celui mic, pe intelesul lui

Copilul face ce vede in casa si isi doreste ce vede in casa. Daca la o masa obisnuita in familie acesta este invatat cu un desert cumparat din comert cu siguranta isi va dori mult mai mult astfel de alimente. Dulciurile din comert sunt bogate in E-uri si din pacate au foarte multi aditivi alimentari, acestia nu sunt buni nici pentru organismul nostru, nici pentru copiii. Explicatia sta in puterea exemplului, spre exemplu, oferiti ca desert o salata de fructe sau o prajiturica facuta in casa cu putin zahar.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}