Programul nostru acopera sase domenii largi:

  • dezvoltarea sociala si emotionala
  • dezvoltarea limbajului (vocabularului) si comunicarii
  • notiuni matematice
  • cunoasterea si intelegerea mediului
  • dezvoltarea fizica
  • dezvoltarea gandirii creative

Elementul “joc” sta la baza tuturor activitatilor de invatare. Prin joc, copiii se simt liberi sa exploreze si sa experimenteze – adesea chiar fara sa-si dea seama ca sunt supusi unui proces de invatare.

Jocul poate fi planificat de catre personalul nostru, sau poate fi spontan, initiativele fiind luate de catre copii, dar scopul nostru este de a face joaca intotdeauna placuta si provocatoare – atât pentru copii si pentru personal! Ne vom ajuta de materiale educationale de cea mai buna calitate (Wesco – firma specializata in mobilier si jucarii pt copii in functie de varsta si activitati).

1. Programele noastre sunt concepute pe grupe de varsta.
2. Programul educational se desfasoara pe arii de interes.

3. Copiii vor fi consultati in fiecare dimineata de catre medicul centrului nostru, in cabinetul medical. Vor fi indeaproape supravegheati din punct de vedere medical de catre asistent medical pediatru – angajat full-time Busy Bees Academy.

4. Bucatarie proprie

Alimentele sunt preparate in bucataria proprie, cu meniu diversificat ce respecta necesitatile nutritionale specifice fiecarei grupe de varsta. Parintii sunt informati asupra meniului zilnic la inceputul fiecarei saptamani.

5. Transport copii

6. Programul ”Musical bees” ofera un program de invatare a limbii engleze prin cantec si miscare pentru toate grupele de varsta.

7. Programul de sport Little Gym / Gym Class

Copiii sunt antrenati de la cele mai mici varste in programul de gimnastica “Little Gym“ / “Gym Class” pentru dezvoltarea mobilitatii, motricitatii si a echilibrului, sub atenta indrumare a unui profesor specializat.

8. Teatru prin joc

9. Programe optionale

10. Consiliere psihologica / Evaluari periodice