Cresa

0 comments

Programe pe grupe de varsta

Grupa Baby Bees: 6 luni – 1an si 6luniSugarii sunt unici si au necesitati proprii de hrana, somn si joaca.Pliindu-ne pe aceste nevoi, ne straduim sa introducem in programul lor zilnic activitati ce ii vor pregati pentru viata.Program Little BeesGrupa Little Bees: 1 an si 6luni – 2 aniCopilul dumneavoastra are atât de multe lucruri de facut la cresa: el vrea sa vada si sa faca, iar noi ii suntem alaturi la fiecare pas, incurajandu-l si sprijindu-l.Program Toddler Running BeesGrupa Toddler Bees: 2 ani – 2ani si 6luniMicutii isi dobandesc aptitudinile si increderea de sine prin jocuri, cantece, miscare si arta, educatorii oferindu-le oportunitatea de exprimare si formare intr-un mod creativ.Program Preschool Running BeesGrupa Running Bees: 2ani si 6luni – 3 aniProgramul nostru pentru prescolari intareste acea incredere prin activitati ce ii va face pe micutii cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 6 luni si 3 ani sa dezvolte o iubire pentru cunoastere.

Program cresa:

8.00-9.00- Sosirea copiilor /Activitati liber alese

9.00-9.30-Micul Dejun

9.30-11.00 Rutine ,jocuri si tranzitii

1.00-11,15-Gustarea de fructe

11.15-12.45-Rutine, jocuri si tranzitii

12,45-13-15-Pranz

13,15-16.00-Rutine si somn

16.00-16.30-Gustare

16.30-17.00-Jocuri si activitati liber alese

Rutine si tranzitii : pregatesc copiii pentru activitatile ce urmeaza,; deprinderi de igiena individuala si colectiva,deprinderi de ordine si disciplina,deprinderi de autoservire,deprinderi motrice,deprinderi de comunicare ,deprinderi de lucru independent,

Jocuri si acivitati liber alese: jocuri de miscare, jocuri pe centre de interes, jocuri distractive, auditii muzicale, spectacole de teatru, activitati in aer liber.

Programe inclusePrograme incluse

Little gymLittle gym

Copiii sunt antrenati de la cele mai mici varste in programul de gimnastica “Little Gym“ pentru dezvoltarea mobilitatii, motricitatii si a echilibrului, sub atenta indrumare a unui profesor specializat.

Pe ritm de muzica, copii alearga, se rostogolesc, sar, se catara.

Programul Little Gym se desfasoara intr-o sala special amenajata, dotata cu echipament adecvat de la firma Wesco.

Programul este inclus in tariful standard.

Musical BeesMusical Bees

Programul ”Musical bees” ofera un program de invatare a limbii engleze prin cantec si miscare pentru toate grupele de varsta. Activitatea se desfasoara pe o durata de 45 de minute sub indrumarea unui profesor cu atestat in programul “Music class” (www.themusicclass.com) originar din SUA, specialist cu o inalta calificare in domeniul muzicii si miscarii.

Pe durata acestor clase copiii experimenteaza:

 • Explorarea instrumentelor muzicale
 • Cantatul vocal si cantecul
 • Cantatul in limba engleza
 • Activitati de miscare
 • Sfaturi muzicale

Programul Musical Bees este un program vesel, antrenant si extrem de atractiv pentru copiii de orice varsta.Programul este inclus in tariful standard.

Art EducationArt Education

Pornind de la principiul conform caruia “copiii nu sunt recipiente pasive pentru cunostinte” va supunem atentiei atelierul “ART EDUCATION”.   Acest program abordeaza invatarea si dezvoltarea copiilor prin joc, prin implicare activa, angajare, explorare si exploatarea simturilor. Adaptat la abilitatile si capacitatile fiecarei grupe de varsta, maximizeaza dezvoltarea programelor, experientelor si contextelor educationale. Abordarea holista a atelierului are ca baza ideea de crestere si dezvoltare in termeni de interdependenta intre evolutia fizica, sociala, cognitiva, de limbaj si emotionala.

Programul Art Education are 3 sectiuni/ateliere : English Bees, Art&Craft si Dramatic Play/Movement & Imagination Games

Obiective Program Art education:

Art Education reprezinta un proces progresiv de optimizare a competentelor de baza precum:

 • a intelege si a se face inteles in limba engleza, a pogresa in stapanirea acesteia
 • a actiona si a se exprima cu propiul corp, activitatea fizica si experientele corporale contribuind la dezvoltarea motorie, senzoriala si afectiva a copilului
 • a descoperi lumea, in sensul de descoperire a obiectelor, materiei, ”viului”, a cantitatilor si orientarii in spatiu si timp
 • a simti, imagina, crea, copilul imbogatindu-si cunostintele si capacitatile de expresie

Programe optionalePrograme optionale

Teatru prin jocTeatru prin joc

Cursul se adreseaza albinutelor cu varsta intre 10 luni- 3 ani ; sustinut de actrita teatrului “Ion Creangă” Nicoleta Rusu.   Jocul este activitatea fundamentala a copilariei si sta la baza conceperii intregului program. Jocul inseamna invatare, modul cel mai natural de a invata al copilului.   Printre mijloacele folosite in activitatea de educatie prin teatru si joc este jucaria, papusa (de mana sau marioneta) si multe alte obiecte, ele fiind necesare pentru a face acţiunile copiilor reale. Toate acestea sunt legate de o particularitate psihologica interesanta si anume aceea ca trairilecelor antrenati in joc sunt intotdeauna adevarate, sincere, actiunile lor sunt reale.   Pentru mai multe detalii vizitati pagina programului aici.

AikidoAikido

Aikido are cea mai mare valoare educativa, cea mai mare capacitate de a disciplina copiii, iar practicantii sai sunt intotdeauna oameni deosebit de rafinati si elevati”.  Practicarea aikido-ului de catre copii are multe efecte benefice. Pe langa aspectele practice de aparare, copilul invata si modalitati elegante de convietuire in societate si de evitare a situatiilor conflictuale. Daca este practicat cu seriozitate, acest sport ajuta la ascutirea reflexelor si la o reglare a atentiei distributive, iar acestea se reflecta si in activitatile de zi cu zi ale copilului, cel mai important fiind progresul scolar.  Privind si din perspectiva medicala, practicarea aikido-ului conduce la dezvoltarea armonioasa, fizica si psihica a corpului, iar fiecare succes sportiv, mai mic sau mai mare, contribuie la revitalizarea intregului organism.

InotInot

Cursuri de inot (martie-noiembrie)60 min/sedinta; 4 sedinte/luna; 240 lei/luna

PatinajPatinaj

Patinaj (decembrie-martie) Role (aprilie-noiembrie)

Vizite si Excursii tematiceVizite si Excursii tematice

Vizite si excursii tematice (contracost)

 • Vizite la muzee
 • Gradina zoologica
 • Ferma animalelor
 • Gradina botanica
 • Vizionare spectacole de teatru pentru copii si circ
 • Opera comica

Pretul variaza in functie de destinatie si biletul de intrare.

TeatruTeatru

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}