“Toddler Running Bees” Grupa de varsta 2 ani – 2 ani 6 luni

Toddler Running Bees Grupa de varsta 2 ani - 2 ani 6 luni
O zi la Busy Bees Academy
Copilul dumneavoastra are atat de multe lucruri de facut: el vrea sa vada şi sa faca, iar noi ii vom fi alaturi la fiecare pas, incurajandu-l si sprijinindu-l.
 
Descopera cele cinci domenii pe care ne concentram pentru a oferi copilului tau oportunitati infinite de crestere si invatare.

  • Comunicarea cu ceilalti

Busy Bees Academy iti ajuta copilul sa isi creasca abilitatiile in comunicare.
Noi stimulam dezvoltarea vocabularului prin reproducerea si repetarea cuvintelor si propozitiilor; imbunatatirea recunoasterii alfabetului prin jocuri cu litere si centre de scriere; dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu activitati ca impartasirea cu grupul si cititul in fata grupului.
 

  • Dezvoltarea activitatii intelectuale

BBA iti invaluie copilul in activitati gandite pentru a-si extinde gandirea.
Noi incurajam investigarea si rezolvarea a problemelor; oferim oportunitati de a practica sortarea, potrivirea si clasificarea; si folosim piese si cartonase matematice pentru a-i invata sa numere, si sa recunoasca numerele si structurarea lor.
 

  • Intemeierea unor noi prietenii

BBA iti ajuta copilul sa experimenteze un sentiment de unitate.
Noi sprijinim joaca cooperativa; utilizam activitati in grupuri mari sau mici pentru comunicare si cooperare; si le demonstram cum sa recunoasca sentimentele celorlalti si cum sa raspunda propice la ele.
 

  • Dezvoltarea unui corp sanatos

BBA iti indruma copilul sa isi dezvolte noi abilitati fizice.
Noi intarim functiile motorii generale cu diverse echipamente, mingi si activitati ce implica miscare; intarim functiile motorii fine si coordonarea ochi-mana prin activitati ca insirare si taiere; dezvoltam coordonarea prin cercuri hula si grinzi de echilibru; incurajam copiii sa serveasca masa la o ora propice.
 

  • Cultivarea creativitatii

BBA iti incurajeaza copilul sa se exprime individual.
Noi sustinem jocuri in care copilul se preface sau joaca diverse roluri cu elemente de recuzita si costume; incurajam exprimarea creativa prin materiale potrivite varstei; si stimulam imaginatia prin relatatea de povesti si construirea cu blocuri de jucarie.