• Home
  • Cresa si gradinita cu bucatarie proprie

Cresa si gradinita cu bucatarie proprie

0 comments

 
 
La Busy Bees Academy, cresa si gradinita au bucatarie proprie. Toti copiii beneficiaza de meniuri sanatoase si variate, in concordanta cu solicitarile parintilor. La Busy Bees Academy se manaca fructe, legume, deserturi sanatoase si delicioase, cresa si gradinita fiind locurile unde toti copiii revin cu placere.
 
Punem accent pe hrana sanatoasa. Copiii insa au nevoie si solicita si dulciuri. Cele mai bune dulciuri sau gustari pentru copii sunt caisele, piersicile, bananele, capsunile, fructele de padure si alte fructe sezoniere, sub nici o forma nu este recomandat zilnic altceva. Bomboanele care contin coloranti artificiali sau ciocolata care din pacate, desi are un gust extraordinar este plina de E-uri, nu sunt alimente sau gustari potrivite pentru copiii dumneavoastra.
 
 

Cresa si gradinita cu bucatarie proprie

 
 
Sanatatea este pe primul loc cand vine vorba de copilul dumneavoastra, incercati sa-i satisfaceti pofta de dulce cu ajutorul fructelor, iar daca se satura de ele combinati fructele intre ele sau chiar adaugati miere peste, creati retete de prajituri fara coacere sau combinati fructele cu iaurt. Puteti de asemenea combina iaurtul cu fructele.
 

Pentru ca punem accent pe sanatatea copiilor dumneavoastra, cresa si gradinita sunt dotate cu bucatarie proprie.
 

Copii trebuie invatati toate lucrurile legate de alimentatie. Daca il invatati cu un program atat alimentar cat si fizic, acesta se va obisnui, daca in schimb incercati sa-I interziceti ceva, atunci cand va putea si va primi primi bani pe mana, fiti siguri ca isi va cumpara ceea ce vrea fara sa se mai gandeasca. Educatie alimentara inseamna sa i se prezinte lucrurile bune intr-o anumita masura, pe intelesul lor sa li se explice ceea ce este bun si ceea ce este bun pentru ei.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}