“Building Bees” Grupa de varsta 3 – 4 ani

Running Bees Grupa de varsta 2-3 aniDescopar lucruri noi in fiecare zi!
Acum este perioada in care copiii fac legaturi intre ceea ce stiu deja si ceea ce invata nou. Pasind in lumea gradinitei, copiii invata sa participe la activitati de rutina, demonstrand abilitatea de a lua decizii sau planificand actiuni. Activitatile zilnice din cadrul grupei sunt concepute astfel incat copiii sa continue sa invete luarea deciziilor pe cont propriu, dar si impreuna cu grupul. II pregatim pentru urmatoarea etapa a educatiei si in acelasi timp le oferim locul perfect pentru ca ei sa se simta confortabil, in siguranta pentru a explora.

In timp ce isi descopera independenta, copiii dobandesc, de asemenea, o mai buna intelegere a jocului de grup. Dezvoltarea limbajului, imbogatirea vocabularului dar si a gandirii analitice si stiintifice sunt doua aspecte foarte importante de care se tine cont la aceasta varsta.

Programul educational al Busy Bees Academy pune accentul pe dezvoltarea copilului “in totalitate”, concentrandu-se atat pe elemente cognitive cat si pe dezvoltarea aptitudinilor sociale.

Copilul dumneavoastra isi va dobandi aptitudinile si increderea de sine prin jocuri, cantece, miscare si arta, educatorii Busy Bees Academy oferindu-le oportunitatea de a se exprima si forma intr-un mod creativ.

Printr-o abordare individualizata si personalizata vom asigura copilului dvs. o dezvoltare in ritmul sau propriu. Daruind, cooperand cu ceilalti si asumand roluri,copilul dumneavoastra va intelege importanta de a fi un “jucator” in echipa.

Caracteristici ale programului:

  • Exersarea zilnica in grupuri mici, pentru a induce dezvoltarea abilitatilor.
  • Echilibru perfect intre hranire, invatare si joaca.
  • Un mediu axat pe dezvoltarea copilului in ansamblu.
  • O varietate de activitati care sprijina invatarea, adaptate aceastei categorii de varsta.
  • Incurajarea si sprijinul necesare care sa conduca la increderea si respectul de sine si la dorinta de invatare.
  • O comunicare regulata intre educatori si parinti pentru a va mentine informati cu privire la copiii dumneavoastra.