• Home
  • Cresa – Baby Bees

Cresa – Baby Bees

0 comments

“Baby Bees” Grupa de varsta 3 – 18 luni

Baby Bees Grupa de varsta 3-18 luni Fiecare zi, un nou prilej de uimire!

Esti in cautarea unui loc sigur “o casa departe de casa” unde copilul tau sa creasca, sa invete si sa se joace?
Mai astepti?
Sugarii sunt unici si au necesitati proprii de hrana, somn si joaca. Pliindu-ne pe aceste nevoi, ne straduim sa introducem in programul lor zilnic activitati ce ii vor pregati pentru viata. Beneficiind de un personal cu inalta calificare in domeniul educational, gradinita noastra va oferi copilului suportul emotional si cognitiv necesar dezvoltarii sale optime, atat fizice cat si psihice. Va promitem ca tranzitia intre “cuibul parintesc” si “lumea cea mare”, va fi usoara si placuta.

 

    Caracteristici ale programului:

  • Construirea respectului de sine, prin cultivarea ingrijirii personale.
  • Interactiunea in cadrul grupului are ca scop suscitarea curiozitatii si socializarea.
  • Concentrarea pe abilitatile cognitive si motorii prin jocuri si activitati educative.
  • Dezvoltarea prin stimulare senzoriala, cu ajutorul materialelor din texturi diferite si jucariilor adecvate acestei etape.
  • Comunicarea permanenta intre educatori, medic si parinti, pentru a furniza informatii cu privire la activitatea zilnica a copilului dumneavoastra.

Se cultiva prietenia, increderea si respectul de sine. Copiii au o noua lume la picioarele lor. Ei merg, vorbesc, incep sa dezvolte relatii cu ceilalti . Copilul dumneavoastra are atat de multe lucruri de facut: el vrea sa vada si sa faca, iar noi ii vom fi alaturi la fiecare pas, incurajandu-l si sprijinindu-l.

Copii mici invata prin experiente senzoriale care stimuleaza abilitatile lor cognitive, limbajul, abilitatile motorii si sociale. Ei transforma ideile in cuvinte si fraze pentru o mai buna exprimare si invata sa coopereze prin jocul in grup. Copii incep si in acest stadiu sa dezvolte prietenii, sa castige incredere prin exprimarea gandurilor si interactiunea cu ceilalti. Este important pentru copii sa se exprime in mod creativ si, prin intermediul programei noastre, ii incurajam pe toti copiii sa-si dezvolte abilitatile si interesele lor specifice.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}