• Home
  • Cresa – copilul pana la 1 an

Cresa – copilul pana la 1 an

0 comments

 
Copilul pana la varsta de 1 an are nevoie de ingrijire permanenta si atentie deosebita. Afectiunea nu trebuie sa lipseasca si de asemenea procesul de invatare prin joaca este necesar chiar si la aceasta varsta.

Cele mai multe mamici sunt foarte ingrijorate atunci cand trebuie sa aleaga o cresa pentru copilul lor de pana la 1 an. Alegerea unei crese, care este de fapt destinata copiilor mai mici de trei ani, este cu atat mai problematica. Inainte de a va ingrijora insa peste masura pe aceasta tema, haideti sa vedem ce facilitati ofera o cresa pentru copil si cum ar trebui sa procedati pentru a lua cea mai buna decizie.

Nimeni nu vrea sa-si dea copilul de un an sau doi la cresa, decat daca nu are alternativa. In cazul in care optati pentru servicii de ce mai buna calitate insa, mersul la cresa va fi cu adevarat binevenit, atat pentru micut, cat si pentru dumneavoastra. O data inscrisi intr-un astfel de program, grijile de tipul cu cine o sa las maine copilul nu-si vor mai avea rostul. Asta pentru ca il veti lasa sub ocrotirea unui personal calificat si responsabil, care il ingrijeste si chiar il educa.

 
 

Cresa – copilul pana la 1 an

 
In cadrul cresei Busy Bees Academy cele mai multe activitati sunt destinate invatarii prin joaca. Micutii vor lua masa, incepand chiar cu micul dejun si cu siguranta vor avea si program de stat la olita. Cei mai multi parinti sunt incantati de aceasta deprindere de a renunta la pampers pe timpul zilei. Bineinteles ca nimic nu iese din prima, motiv pentru care va trebui sa urmariti acasa ca micutii sa fie spalati si schimbati ori de cate ori este nevoie.

O data aceste doua necesitati rezolvate, copiilor nu le ramane decat sa se joace. De la exercitii de gimnastica si indemanare, pana la lectii despre culori, obiecte, haine, animale si plante, totul este facut intr-un mod amuzant. Pentru ca responsabilitatile sunt insusite, acestia vor avea si program de strans jucariile.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}