• Home
  • Bucurie, veselie: zapada lui Gerila

Bucurie, veselie: zapada lui Gerila

0 comments

Stupul Busy Bees AcademyCat a fost zapada, albinutele din stupul Busy Bees Academy s-au bucurat din plin. Activitatile si jocurile in aer liber sunt foarte importante, chiar si atunci cand afara este frig. Protejati de frig, copiii au alergat si s-au distrat. Prin diferitele activitati practicate in stup copii vor invata sa gandeasca logic, sa se inteleaga pe ei si pe ceilalti, sa cerceteze. Ei se pot dezvolta armonios alaturi de cei de varsta lor, invata normele de conduita, isi masoara aptitudinile, au mijloacele materiale si spirituale necesare pentru deveni oameni care sa faca fata provocarilor generatiei lor.

Bucurie, veselie: zapada lui Gerila

Cat a fost zapada, albinutele din stupul Busy Bees Academy s-au bucurat din plin. Copiii au petrecut timpul afara si acest lucru i-a ajutat, activitatile indoor fiind suficiente, echilibrul a trebuit facut prin iesirea in zapada. Bucurie, veselie: zapada lui Gerila!

 
Zapada este un prilej de bucurie si trebuie sa reusim sa le cream amintiri copiilor in fiecare iarna, deoarece aceste mici bucurii ii vor ajuta sa isi construiasca o baza din care, la randul lor, vor sti sa daruiasca mai departe copiilor lor si ii va ajuta de asemenea sa aiba un caracter stabil din punct de veddere emotional.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}