Busy Bees Academy pentru parintii care insista pe dezvoltarea echilibrata si fericirea copilului lor.

Condusa de medici & asistenta permanenta

Bucatarie proprie & meniu special

Invitatie la Busy Bees Academy
floricica busy bees

Perioada de acomodare fara contracte, fara obligatii, doar dragoste si ingrijire atenta 

Patrick cu catelu la Busy Bees Academy transp m-f
Nela cu bebelusul Patrick in brate

 Vine un moment in care fortate de imprejurari voi mamicile sunteti nevoite sa cautati un mediu potrivit, plin de afectiune, unde noi bebelusii sa ne simtim aproape ca in bratele tale.


Buna, eu sunt Patrick, zis si Piki, am venit sa-mi fac de cap la cresa de la 11 luni, in perioade mai scurte la inceput si apoi mai lungi, desi am fost "bocitoarea satului" o perioada, m-a ajutat Nela sa-mi fie mai usor, m-a tinut in brate cand am avut nevoie, mi-a oferit biberonul si de mancare cand am inceput sa degust felurile variate pregatite de Rodica cu dragoste si ingrediente cat mai naturale.

Desi se mai schimba personalul, doar acele persoane care se potrivesc in acest colectiv sunt alese si raman, iar cele care pleaca bocesc dupa noi cu lacrimi de crocodil, precum e cazul recent al Alinei care a parasit cresa, din ce motiv nu stiu sa-ti spun, chestii de adulti, le intelegi tu mai bine...


Alina care s-a pus pe bocit cand au venit parintii sa ma ia acasa de la cresa, eu nu am inteles atunci de ce plange dar tare m-am bucurat cand s-a reintors la cresa, mi-a spus tati ca nu mai pleaca, o iubesc pe Alina dar sunt prea bleg sa-i spun.


Poate cresa nu este a doua familie a mea, dar am parte de afectiune fie ca am toane sau sunt cel mai voios copil, intotdeauna o educatoare va fi langa mine, s-au asigurat ca exista mai mult personal care este atent la noi pentru a ne juca in siguranta cat e ziua de lunga.

Alina cu copii la cresa 2
Patrick ingrijit la cresa

De sanatatea colectivitatii noastre au grija Anca si Lili, ca deh..se mai intampla sa ne imbolnavim, acum mai rar, ca ne-a crescut imunitatea si nici nu mai bagam in gura orice, mai sunt si exceptii, de exemplu ieri, cand m-a gasit tati lingand pamant in tunelul de plastic prin care-mi place sa ma plimb, dar am promis ca nu mai fac:D

Acum ca am mai crescut aici la cresa mi-am facut prieteni cu care particip la diferite activitati de stimulare motorie, cognitiva si senzoriala unde primim incurajare si sprijin sa prindem incredere in fortele proprii.


In restul timpului inventam jocuri proprii, eu sunt pompier si sting focul, Vladut e politist iar Antonia se joaca cu papusile de la prima ora, ne oprim doar pentru gustari, la mese si sa dormim, altfel suntem foarte activi indiferent de e soare sau sunt nori.

Patrick pompier si colegii de la cresa 2
educatoarele au grija de bebelusi

De curand grupa mea a devenit cea mai mare grupa de la cresa si invatam lucruri noi, de exemplu sa numaram, eu stiu sa numar pana la seven in engheza, sa rezolvam mici probleme, asa cum a gandit creativ un coleg de-al meu, care m-a vazut cu muci si mi-a pus incet mana pe spate urandu-mi cu un glas cald sanatate si s-a rezolvat intr-o secunda, mi-am sters nasul cu maneca...saraca Gigi...nu a avut timp sa-mi aduca un servetel.


Dupa cum ai citit, am parte de multe aventuri aici la cresa, iar in curand voi merge la clubul Busy Bees situat in apropiere, unde e fratiorul meu acum intr-o grupa putin mai mare, pana atunci vino cu bebe al tau pe la noi cat inca mai sunt pe aici, imi place sa merg pe la bebelusii de care are grija Nela, sa le dau de mancare cu lingurita si sa-i plimb cu caruciorul.


Am atat de multe lucruri sa-i invat:)

Perioada de acomodare
albinuta busy bees
albinuta busy bees
Harta Busy Bees Academy

 - Contact -

Asociatia Baby & Toddler Bees

 Adresa: Str. Maria Ghiculeasa, nr. 19

 Sector 2, Bucuresti

 Telefon: 0727 789 768