“Baby Bees” Grupa de varsta 3 – 18 luni

Gradinita Busy Bees
O zi la Busy Bees Academy:
Experientele sugarilor din primele luni de viata sunt esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a creierului.
Atentia si interactiunea permanenta intre personalul nostru si copilul dumneavoastra vor stimula abilitatile lor cognitive si sociale de baza. Cantatul, cititul, conversatia sunt doar cateva dintre componentele care sustin dezvoltarea in aceasta perioada.

Dezvoltarea fizica
Dezvoltarea fizica si a abilitatilor motorii (miscari coordonate) ocupa cea mai mare parte din primul an de viata.
Activitatile de dezvoltare a organismului ajuta la stimularea fortei fizice si coordonarii neuro-motorii, miscari fine de coordonare.

Dezvoltare intelectuala
Sugarii încep sa foloseasca si sa integreze simturile in procesul de explorare a lumii ce-i inconjoara. In aceste activitati copiii folosesc unul sau mai multe din simturile lor în curs de dezvoltare, legate de memorie, orientarea spatiala, si de cauza si efect.

“Primele cuvinte”
Dezvoltarea limbajului si comunicarii reprezinta procesul cel mai profund în timpul primilor trei ani de viata – perioada in care creierul cunoaste cea mai rapida dezvoltare. Activitatile specifice “Primele cuvinte“ au ca scop dezvoltarea abilitatilor de comunicare într-un mediu bogat senzorial.

Activitati de grup
Acestea dezvolta sentimentul încrederii, mândria, prietenia si umorul – toate parte din dezvoltarea social-emotionala. Sunt incurajate interactiunile sociale prin joc si conversatie.