• Home
  • Activitati in aer liber: distractie la patinoar!

Activitati in aer liber: distractie la patinoar!

0 comments

Chiar daca afara este iarna, activitatile in aer liber sunt binevenite pentru copii. Mai jos puteti vedea cateva poze de la patinoar.

 

Activitati in aer liber: distractie la patinoar!

 
Activitati in aer liber: distractie la patinoar! Copii se distreaza in aer liber prin activitati sportive care le vor fi utile in viitor. Este foarte important sa ii dezvolti copilului increderea de sine. Prin activitati in aer liber, distractive precum iesirile la patinar, copilul is dezvolta anumite capacitati, ii creste increderea in el, cand reuseste sa indeplineasca anumite lucruri sau sa faca anumite lucruri, increderea de sine creste. Prin diverse activitati in aer liber vei reusi sa formezi un copil autonom si responsabil.

Activitatile in aer liber modeleaza comportmentul copilului in sens pozitiv, oferindu-i posibilitatea de a-si consuma energia intr-un mod pozitiv si desciplinand copilul. Chiar daca afara este iarna, activitatile in aer liber sunt binevenite pentru copii. Singura motivatie a celui mic cand vine vorba de orice este placerea, daca ii place ceva o sa faca, daca nu, trebuie sa va chinuiti foarte mult cu el. Copiii sunt foarte curiosi de nou asa ca ii puteti “pacali”, daca putem spune asa, dar pana la urma trebuie sa ne folosim de orice mijloace sa-i ajutam sa devina persoane perseverente si capabile de a se disciplina. Perseverenta este o calitatea, un om perseverant impune respect in societate iar copilul daca primeste o educatie corecta, va invata ce inseamna acest lucru si va ajunge un om demn de incredere, hotarat si perseverent. Singurul mod in care il putem face sa ajunga mai repede sa-si atinga numite teluri in viata, este prin acordarea de libertate controlata si cu ajutorul educatiei.

Educatia este foarte importanta si prin activitati distractive, facand ce le place, copiii isi formeaza obiceiuri precum perseverenta.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}