• Home
  • 4 elemente cheie in educatia copilului

4 elemente cheie in educatia copilului

0 comments

Educatia copiluluiDin punctul nostru de vedere ideea de educatie se invarte in jurul a patru elemente cheie. Aceste elemente sunt ideale in asigurarea dezvoltarii copiilor:

 

Social

Copilul dumneavoastra va comunica cu altii verbal si nonverbal pentru a primi atentia necesara. Acesta isi va face noi prieteni si va creste increderea de sine, respectul si abilitatile necesare de negociere pentru o viata plina de relatii si cunoastere.

 

Emotional

Copilul se va bucura de interactionarea cu alte persoane si va invata sa se exprime si sa isi creeze propria identitate. Totodata, acestuia va creste increderea de sine si va deveni mai confortabil in legarea de noi relatii. Va invata sa valorifice individualitatea si sa se simta bine in pielea sa.

 

Psihic

Principalul nostru obiectiv este acela de a axa pe santatea psihica si dezvoltarea pe toate planurile a copilului in asa fel incat sa creasca sigur si puternic. Dezvoltare, coordonarea, mobilitate si exercitiile ii vor asigura o crestere sanatoasa din toate punctele de vedere.

 

Intelectual

Programele noastre de educatie ajuta la dezvoltarea creierului prin cresterea abilitatilor de judecare, perceptie, memorie, gandire si vorbire printr-o serie de activitati cognitive. Cititul, scrisul si matematica sunt foarte importante pentru a intelege cum functioneaza totul.

Educatia copilului

In cadrul gradinitei avem in plan educatia la un nivel foarte inalt pentru copiii dvs. si in acelasi timp, ii vom ajuta sa creasca sanatos si sa invete sa se mentina asa. Programele noastre tin cont de aceste 4 elemente cheie in educatia copilului si sunt foarte utile in cresterea copiilor cu varste fragede.

About the Author

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}